Informatie

Beach party!

Op zaterdagavond ga je stuk op de muziek van de vetste bands en DJs. Hooked Beach party is ieder jaar gegarandeerd dik feest! Line up volgt. Toegang vanaf 18 jaar, de organisatie behoudt zich het recht voor een ieder te weigeren.

Festival camping

Nieuw bij Hooked: een festival camping op het terrein! Tenten en campers zijn welkom. Meld je bij de infobalie op het festival terrein, net over het bruggetje bij de strandopgang. Nooit meer naar huis!

Liever rustig overnachten? Boek dan een plekje bij camping It Soal.

Eten & drinken

Op het festivalterrein vind je verschillende coole foodtrucks en koffiekraampjes met eten en drinken. Het is niet gewenst om op het festivalterrein je eigen consumpties te nuttigen. Op het strandfeest is dit verboden.

Kitesurfen & Windsurfen

Tijdens deze 1,5 uur durende introductieles maak je kennis met het kite- of windsurfen. Er zijn drie shifts; van 10.00 tot 12.00 en de middag shifts zijn van 12.00 tot 14 .00 en van 14.00 tot 16.00. Zorg dat je 30 minuten van te voren aanwezig bent.

Het weer

Gezien weersomstandigheden variabel zijn kunnen sportactiviteiten verzet of gecanceld worden i.v.m bijvoorbeeld te weinig wind. Wanneer lessen komen te vervallen, zal de organisatie het betaalde lesgeld retour geven.

Openbaar vervoer

De trein gaat vanaf Leeuwarden Centraal in ongeveer 40 minuten direct naar Workum. Vanaf het treinstation in Workum is er speciaal Hooked vervoer! Elk uur, vanaf 10.00 tot 17.00 uur, rijdt het ‘Workumer treintje’ jou direct naar het strand. Zie jij deze geweldige Hooked trein? Stap dan gerust in!

Stichting Sport Experience

Hooked wordt georganiseerd door stichting Sport Experience, een stichting die zich inzet om jong en oud op een laagdrempelige manier in aanraking te laten komen met stoere sporten. Omdat we zelf zo van die sporten houden en dat met iedereen willen delen. En omdat het gezond is om te sporten. En leuk.

De mensen achter Hooked

Behalve de vele vrijwilligers tijdens het festival, waar we heel blij mee zijn, zijn er een paar mensen die zich de maanden voorafgaand bezig houden met de organisatie van Hooked.

Ron van der Staay

 Initiator en dus vanaf dag één bij Hooked is Ron van der Staay; kitesurfer, event manager en harde werker.
En gek op een feestje.

Bianca van Reenen

Nu voor het 4e jaar bij Hooked is Bianca van Reenen; marketing communicatie en chef k*klussen.
En dat doet ze graag.

Eelco Jan Boonstra

Eelco Jan, kitesurfer en vriend van het festival zet zich in voor partners, sponsoren en relaties.