The Given Horse

Typical HOOKED-style party
‘The Given Horse’, ook wel de stoerdere versie van Acda en de Munnik genoemd, zet de toon op zaterdag 28 mei tijdens Hooked festival.

Pop, rock & internationale ambities Given Horse
The Given Horse maken akoestische pop/rock songs. In 2013 jaagde het duo hun droom achterna in de Verenigde Staten, waar ze een poging deden om te overleven als straatmuzikanten.

Het verhaal van The Given Horse gaat verder in Japan waar ze in een maand tijd vet populair werden. Deze avonturen hebben de frontmannen Marius van der Leij en Johannes Peetsma veel inspiratie opgeleverd, wat werd vertaald in het maken van verschillende té-gekke songs. Ze waren onder andere te zien in De wereld draait door en Zapplive. Verder hebben ze meerdere keren gespeeld voor 3FM. Volgens Domien Verschuuren is dit ‘’een band om in de gaten te houden’’.

HOOKED Beach party
Op zaterdag 28 mei zijn ze te zien bij Hooked festival en zullen ze voor een vette party sfeer zorgen zodat je in opperbeste stemming kunt beginnen aan de vette HOOKED beach party. Want na het chill optreden van The Given Horse hebben we nog meer voor je in petto. Stay tuned and get your tickets here!

Hier alvast een voorproefje van The Given Horse.

Recent Posts

Leave a Comment