MrWallace

MrWallace at Hooked Beach Party! MrWallace

Om deze vette beach party in te luiden hebben we onder andere de ska band Mr. Wallace voor jullie opgetrommeld. Ze staan onder meer bekend om hun muziek waar werkelijk niemand op stil kan staan….

Hooked party #15Mr. Wallace is tot stand gekomen door zangeres Renske de Boer en bassist Rudmer Gietema. Zij kwamen met het plan om een eigen ska band te beginnen, nadat ze enthousiast waren geworden door het bezoek aan verschillende ska-feestjes. Het duurde niet lang voordat de rest van de huidige bandleden zich bijvoegden. Binnen twee maanden werd al hun eerste single ‘Knocked Up’’ opgenomen. Al snel komt men erachter dat Mr. Wallace het totale pakket heeft: een opmerkelijk goede zangeres, een knallend blazers duo, een funky toetsenist, een überstrakke ritmesectie en een enorme dosis enthousiasme.

Al sinds 2010 zorgt deze ska band ervoor dat het publiek volledig uit z’n dak gaat. Ze maakten indruk op festivals als de Zwarte Cross en grote popzalen als de Melkweg, de Oosterpoort en Paradiso. Verder hebben ze meerdere malen voor 3FM gespeeld en hebben ze al verschillende popprijzen in de wacht gesleept.

Op zaterdag 28 mei zal Mr. Wallace haar reputatie als bijzonder energieke en strakke feel-good-band waar maken op de Beach Party van Hooked!!

Are you ready to get Hooked? Deze band speelt werkelijk alle zalen plat….

Om alvast een beetje in de stemming te komen, hier één van hun populairste tracks.

 

Recent Posts

Leave a Comment