How to play the Games of HOOKED

The Games of HOOKED is een bestaand wedstrijdformat en wordt gespeeld in de disciplines Kitesurf, Windsurf, BMX & Slackline. In heats van max 5 sporters begint de eerste deelnemer met een trick en de anderen krijgen één kans om dezelfde trick te landen. Wanneer een deelnemer de trick niet landt, krijgt hij/zij een letter ‘H’ achter zijn naam. De deelnemer met ‘HOOKED’ achter zijn naam ligt uit de wedstrijd.

Set up

  • Heats met max. 5 deelnemers
  • De eerste deelnemer bedenkt en voert een trick uit
  • De overige deelnemers krijgen één kans om dezelfde trick te landen
  • Wie de trick niet landt krijgt een letter achter zijn naam ‘H’, ‘O’, ‘O’, ‘K’, ‘E’ en ‘D’.
  • Diegene die HOOKED achter zijn naam heeft staan, ligt uit de wedstrijd
  • Wanneer de eerste deelnemer zijn eigen truc direct landde, mag hij, nadat alle andere spelers deze geprobeerd hebben, er nog één doen. Als hij alles landt, kan hij dus in een keer al zijn medespelers uitschakelen. Landt hij een truc niet, dan mag de volgende het proberen. Op deze manier komt iedereen aan de beurt.

De winnaar gaat door naar de volgende ronde. Uiteindelijk wordt er een finale gespeeld waaruit de 1e, 2e en 3e plaats bekend wordt gemaakt en een gave prijs winnen.

Feesten en overnachten?

Wil je naast al die sportieve activiteiten ook feesten en overnachten?
Bestel je Party en Camping tickets!

Hookathlon

Maak kennis met vele verschillende sporten, op je eigen tempo, maar met wedstrijdelement. Want voltooi jij alle onderdelen in de snelste tijd, dan maak je kans op vette prijzen! Bij Hookathlon ga je suppen, slacklinen, bmxen op een pumptrack, beachvolleyballen en klimmen. En dat zo snel als je kan.

Per sportonderdeel wordt de tijd bijgehouden en deze tijden worden bij elkaar opgeteld. Degene die in totaal de snelste tijd weet te behalen mag zichzelf de winnaar van Hookathlon 2017 noemen en wint een vette prijs! Wat dacht je van een Brunotti Longboard of een Kitesurfles ter waarde van 79 euro!

Om iedereen een eerlijke kans te geven op de winst, worden de leeftijdsgroepen in verschillende categorieën ingedeeld:
kids 6 – 10 jaar, jeugd 10 – 16 jaar en 16+. 

Hookathlon is tussen 10.00 en 16.00 uur en de prijsuitreiking om 17.00 uur, op beide dagen.

Kom naar Hooked en haal je Hookathlon deelnamelijst bij de infobalie. Gegarandeerd dat jij Hooked totaal beleefd. 

Koop hier je Hookathlon ticket:

 

Beachvolley clinics en toernooi

Elke dag vinden tussen 11.00 uur en 15.00 uur meerdere clinics plaats. Deze zijn geschikt voor jong, oud, beginner of gevorderd. Maak kennis met de sport, die toch écht iets anders is dan de indoor versie. Leer de technieken en spelregels en ervaar hoe laagdrempelig en FUN deze sport is!

De clinics zijn gratis voor iedereen een aanmelden is niet nodig. Kom bij het beachveld kijken wanneer de volgende clinic start en doe vooral mee.

Vrij spelen
Naast de clinics is het ook mogelijk om vrij te ballen. Er zijn altijd mensen aanwezig die graag een balletje willen spelen, of ga zelf met wat wat lui aan de slag. Niet meedoen, wel nieuwsgierig? Kijk dan naar de doorgewinterde spelers!

Beachvolley Toernooi

Op zaterdag 17 juni start er om 15.00 een beachvolley toernooi. Strijd op je eigen niveau voor leuke prijzen. Het toernooi duurt tot ongeveer 19.00 uur, daarna duiken we de tent in voor het feest!

Meld je aan voor het toernooi:

Er wordt gestreden in de categorieën :

* Recreatie: 4×4 (mixen mag)
* Dames laag: 3×3
* Dames midden: 2×2
* Dames hoog: 2×2
* Heren laag: 3×3
* Heren midden: 2×2
* Heren hoog: 2×2